Hírek | Zala | Szervezetek | Főoldal

Kiváló vagyonőr 2017. - KÖSZÖNŐLEVÉL (Varju Miklós)

2017.06.06. Zala

K ö s z ö n ő l e v é l

 

 

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Zala Megyei Szervezete nevében köszönetet mondok Varju Miklós úrnak a Hajdú-Bihar Megyei Szervezet elnökének, hogy közbenjárásával segítette Kiváló vagyonőreink jutalmazását a Civilek a Közbiztonságért Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma.

 

2010 óta először fordul elő, hogy a kamarák országosan nehéz gazdasági helyzetben vannak így a fenntartás, fennmaradás is komoly gondot okoz különösen a kisebb megyéknek.

 

A Zala Megyei Közgyűlés 2017.május 30-án került megtartásra a törvényben meghatározott időben. Az elnökség jóváhagyása mellett Haluska István, Kaprinai János, Simon Géza személy-, és vagyonőrök kapták a Kiváló Vagyonőr elismerést.

 

A közgyűlésen, amikor a levezető elnök kitért arra, hogy egy „szomszédos megye” Alapítványa jutalmat ajánlott fel a három személy részére, akkor kitört a tapsvihar.

 

A Civilek a Közbiztonságért Közhasznú Alapítvány (Debrecen) Kuratóriuma egy-egy hetes üdülést biztosít a festői szépségű Mátraderecskén az Alapítvány által működtetett Üdülőházban. A szabadság ideje alatt pihenő kollégáink vihetnek magukkal egy családtagot is.

 

Varju Miklós elnök úrnak segítségét megköszönve kívánok sikeres munkát a továbbiakban.

 

Zalaegerszeg, 2017. június 06.

 

Köszönettel:

Horváth József

elnök

 

FÉNYKÉPEK MEGTEKINTÉSE

 

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezete
H-1132 Budapest, Kádár u. 13. Tel: +36 (1) 422-0079 Fax: +36 (1) 220-8921

SZVMSZK ©2009. Minden jog fenntartva.