Hírek | Fejér | Szervezetek | Főoldal
Szavazás
Mit vár Ön a rezsióradíj bevezetésétől?

„Közösek a feladataink”

2017.11.20. Fejér

„Közösek a feladataink”

 

A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete elmúlt évi kezdeményezése eredményeként, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ebben az évben is szakmai megbeszélésre hívta össze, a megyei jogú városban működő multinacionális áruházak és bevásárló központok vezetőit és azok biztonsági vezetőit.

 

A 2017.11.14-i megbeszélésnek a legfőbb célja a közelgő adventi és karácsonyi időszak alatti bűnmegelőzési és vagyonvédelmi feladatok végrehajtására való felkészülés volt.

 

A megbeszélés helyszínének - az előző évhez hasonlóan - a Székesfehérvári Rendőrkapitányság adott otthont és vállalta fel a házigazda szerepét.

 

A megjelent áruházak felelős biztonsági vezetői a Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnügyi és közrendvédelmi osztály munkatársaival, valamint a megyei területi szervezetünk képviselőivel kötetlen beszélgetés formájában beszélték meg a karácsonyi időszakban elszaporodó vagyon elleni bűncselekményekkel kapcsolatos előzőző évi tapasztalatokat, valamint ebben az évben rájuk váró vagyonvédelmi szakmai feladatokat.

 

A megbeszélés eredményességét tükrözi, hogy a résztvevők egyhangúan méltatták az egyeztetés és véleménycsere hasznosságát, kifejezve ezzel azon igényüket, hogy ez a fajta megbeszélés a következő évben is - kibővítve a bűnmegelőzésben résztvevő egyéb szervezetekkel - kerüljön megrendezésre.

 

SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete elnöksége

 

 

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezete
H-1132 Budapest, Kádár u. 13. Tel: +36 (1) 422-0079 Fax: +36 (1) 220-8921

SZVMSZK ©2009. Minden jog fenntartva.