„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2024.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Vármegyei Szervezete a 2024. augusztus 10-én megrendezett XVIII. Veszprém Vármegyei Vagyonvédelmi és Családi Napon adott át „Kiváló Vagyonőr” kitüntetéseket.


A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Vármegyei Szervezete 2005-ben alapította a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.

Az alapító okirat szerint a kitüntetés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet elismerje.

A kitüntetés odaítélésére indoklással javaslatot tehetett bármely természetes vagy jogi személy. A kitüntetést az ajánlások alapján a Kamara vármegyei küldötteiből kisorsolt 5 fős bizottság ítélte oda.

A kitüntetéseket Rácz László, a Kamara Veszprém Vármegyei Szervezetének elnöke és Pozsonyi László a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke adták át.


Az SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2024. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Horváth András személy- és vagyonőrnek

Horváth András több, mint két évtizede dolgozik a vagyonvédelem területén, ezen időszak alatt különböző szakmai területen látott el vagyonvédelmi feladatokat. Szaktudása átlagon feletti, a munkáját hivatásának tekinti. Minden esetben megbízhatóan, lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon végezte megbízatásait. Munkája eredményességét a megbízók és a munkáltatója is több esetben elismerte. Munkatársaival szemben önzetlen, segítőkész.

Horváth András a munkáltatója, a Tapolcai nyugalom Kft. ügyvezetőjének ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2024. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Laczik Zsolt személy- és vagyonőrnek

Laczik Zsolt 30 éve dolgozik a vagyonvédelem különböző területein. Munkáját erkölcsi és szakmai alázattal végzi, a szolgálati feladatokhoz, munkatársaihoz való hozzáállása szakmai körökben már több elismerésre adott okot. A helyi rendőri szervek ugyancsak több esetben fejezték ki köszönetüket az eredményes vagyonőri munka végzése okán, ami a bűnüldözési, bűnmegelőzési munkát nagyban segítette. Felkészültsége, emberi és szakmai tevékenysége példaértékű, hosszú évtizedek óta gyakorolt vagyonvédelmi munkája elismerésre méltó.

Laczik Zsolt Lukács László polgári személy és a Várpalotai Rendőrkapitányság két korábbi munkatársának ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.

A kitüntetés átadásában részt vettek Lukács László és Rigó Tibor urak, mint ajánlók.


Az SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2024. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Dr. Simon Géza személy- és vagyonőrnek

Dr. Simon Géza rendvédelmi tapasztalattal a háta mögött választotta a vagyonőri munkát, amelyet nagy precizitással és hozzáértéssel, a szakmai szabályok magas színvonalú betartásával végez, elősegítve a megbízó céljainak elérését, az ügyfélkör megelégedettségét.
Személyes kompetenciái, mint a jó kommunikációs képesség, a részletekre is hangsúlyt fektető munkavégzés, az átlagon feletti jogszabály ismeret predesztinálják a jelenlegi hivatására. Hosszú éveken át részt vállalt a személy- és vagyonőrök képzésében, vizsgáztatásában.

Dr. Simon Géza a NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága, mint megbízó, valamint a munkáltatója, a Bankőr Kft. ügyvezető igazgatójának ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete nevében ez úton is gratulálunk az elismerésben részesült kollégáknak, kívánjuk, hogy viseljék büszkén ezt a megtisztelő és méltán megérdemelt kitüntetést.


SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete elnöksége

Kapcsolódó hírek:

XVIII. Veszprém Vármegyei Vagyonvédelmi és Családi nap