Állást keres


Hirdető neve: WITHMEIER VILMOS

BIZTONSÁGI ŐR, PORTÁS, VAGYONŐR ÁLLÁST KERESEK!

Biztonsági őr (objektum-, telephely őrzés, rendezvénybiztosítás), portás (bármilyen intézményben, hivatalban) állást keresek. Fegyvervizsgám nincs, tanúsítvány folyamatban, nyelvismeret: alapfokú francia.

Budapest, 2018.01.16


Hirdető neve: KÁLMÁN TAMÁS

GYAKORLOTT SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR ÁLLÁST KERES BUDAPESTEN!

Budapesti 40 éves személy- és vagyonőr, érettségivel, érvényes vagyonőri igazolvánnyal, különbözeti vizsga tanúsítvánnyal, érvényes kamarai tagsággal, több mint 14 éves szakmai gyakorlattal, angol nyelvismerettel, számítástechnikai felhasználói ismeretekkel, csoportvezetői és szolgálatvezetői gyakorlattal, állást keres Budapesten 24/48 munkarendben.

Budapest, 2018.01.11.


Hirdetésfeladáshoz kattintson ide!


Tisztelt Kamarai Tagok!

Az utóbbi időben az interneten és az elektronikus médiában is nagy számban jelentek meg olyan hírek, mely szerint csalók álláshirdetést adnak fel, melyben vagyonőrök jelentkezését várják, de az állásinterjú feltételeként előre meghatározott összeg fizetését írják elő. Kérjük a tagjainkat, hogy az ilyen ügyekben a lehető legkörültekintőbben járjanak el, mivel ezekben az esetekben többnyire csalók állnak a háttérben, és nem kerül sor állásinterjúra.

Amennyiben hasonló esetet tapasztal, kérjük, írásban jelezze az SZVMSZK felé.