30. Nyári Sport, Önvédelmi és Életmódtábor


Tisztelt Partnereink, régi és új Klubtagok, Edző kollégák, Szülők, kísérők!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy (bízva az előzetes vészhelyzet feloldásáról szóló hírekben), elkezdtük szervezni a jubileumi 30. Nyári Sport, Önvédelmi és Életmódtábort, egy új helyszínen, egy siófoki vízparti hotelben, ahol belső edzőtermi és külső zöldövezeti edzési, valamint  vizisport, fürdési lehetőségek állnak majd rendelkezésre egy aranyparti exkluzív szállodában.

A táborban több sportág és küzdősport, valamint egyéb kiegészítő sportágak és egyéb szabadidős mozgáslehetőségek is lesznek jelen (pl. jóga, tai chi, stretching, stb.), de lehetőségük lesz a tábor részvevőinek részt venni speciális önvédelmi és életmódprogramunkon, TRX, kettlebell és funkcionális tréningeken illetve az életmóddal, táplálkozással és egyéb az egészséges életmódhoz kapcsolódó előadásokon, valamint megismerkedhetnek masszázsterápiákkal, számos fakultatív szabadidős program keretén belül.

A nyári táborok turnusai:

  • 1. turnus: július első hete (3-5 napban) Siófok Aranypart, egy vízparti hotelben,
  • 2. turnus: július 20-27. között: Gárdony (szintén új helyszínen, a téli tábor helyszínén) vízparti hotelben.

A táborban lehetőséget biztosítunk a részvételre sportolók és parasportolók, klubok és meglévő sportcsoportok, intézmények, iskolák, valamint szülők, hozzátartozók, baráti társaságok és együttműködő partnereink részvételére is, akik saját szakmai programjukat végezve is be tudnak kapcsolódni a közös tábori programba exkluzív kedvezményes feltételekkel úgy, hogy közben a nagy tábori programba is be tudnak kapcsolódni, részt vehetnek közös edzéseken és egyeztetve tarthatnak is edzést vagy előadást a tábor többi résztvevői részére, amelynek kiemelt a közösségformáló, csapatépítő és  kapcsolatteremtő szerepe.

  • Részvételi díj: 2-3-4-5 napos részvétel mellett már 19.900 Ft-tól.
  • Parasportolók és fogyatékkal élő sportolók valamint hátrányos helyzetű gyermekek részére kedvezményes, ingyenes részvételi lehetőséggel.
  • Ellátás: teljes ellátás, napi 3x étkezéssel, ingyenes sport és életmódprogramokkal, edzésekkel, előadásokkal, fakultatív és kapcsolódó szabadidős programokkal.

A táborban számos meglepetés program, vetélkedő és televíziós felvétel ill. összefoglaló is készül, akár a tábor minden résztvevőjének bekapcsolásával, amely kiváló sportági promóciót jelent a televízió és internetes csatornáinkon keresztül.


Tisztelt Partnereink, Tisztelt Klubtagok!

Megköszönve a figyelmet, várjuk a megtisztelő visszajelzéseket, az előzetes foglalások és a tábor szervezése érdekében.

További jó Egészséget kívánva,

Sportbaráti Tisztelettel:
Kalmár Árpád, a tábort Szervező Stabilitás Sport Promotion és Budo Sport Alapítvány vezetője.
Tel: +36-20/427-2148, e-mail: sport.eletmodtabor@gmail.com