Beszámoló a X. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napról

Vagyonvédelmi családi nap

Beszámoló a X. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napról


Tízedik alkalommal szervezett családi napot a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete.

Az augusztus 13-án a kislődi kalandparkban rendezett program mintegy 220 főnyi résztvevőjét elsőként Sánta Károly elnök köszöntötte.

A felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás mellett a személy- és vagyonőröknek lehetőségük volt egy szakmai versenyen is megmérettetni tudásukat, teszt kitöltésével. A legjobbak között értékes vásárlási utalványokat sorsoltak ki a rendezvény zárásakor. Így jutalomban részesült Ficzay Attila, Kovács Sándor, Körmendi Ferenc, Petrovics Vince és Zabó László.

A családi napon Sánta Károly elnök és Basticz Nándor az odaítélő bizottság elnöke adta át a Kiváló Vagyonőr kitüntetéseket, Papp Ferencnek a Brill Team Kft. ajánlása lapján, Pozsonyi Lászlónak az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnöksége javaslatára és Szegvári Győzőnek az Erzsébet Üzemeltető Kft. műszaki vezetőjének ajánlására.

A kamara tagjai közül a legtöbben gyermekeikkel, unokáikkal együtt, családostul pihentek és kalandoztak egész nap a parkban, a kikapcsolódásra, szórakozásra kiválóan alkalmas időjárásban.


A RENDEZVÉNYEN KÉSZÜLT FÉNYKÉPEKET KERESSE GALÉRIÁNKBAN!