E-konferencia a vagyonvédelmi cégláncolatokról

SecBLOG.today – Vagyonvédelmi cégláncolatok – kockázati elemzési módszerek, szervezési profilok címmel online előadás – konferencia 2021 január 20.-án 15:00 kezdettel, a SecBlog today internetes újság e- konferencia felületén a https://konferencia.secblog.today oldalon.

A SecBlog today internetes újság az elmúlt két évben számos, a vagyonvédelemben működő láncolati alvállalkozó céget térképezett fel, megismerve a cégszervezési módszereket, a fővállalkozó cégek szerepét ezek működtetésében, a hatósági nyomozások, felderítések tévútjait és nem utolsó sorban a cégeket szervező háttéremberek és vállalkozások „működési ujjlenyomatait”

Az e-konferencia célja, hogy megismertessük ezeket az eljárásokat, elkerülendő az alvállalkozó cégek bukásával járó szolgáltatási és gazdasági kényszerhelyzeteket, segítsünk a beszerzést végző, megbízó oldali szakembereket az alvállalkozó hálózatok jelentette kockázatok kiszűrését.


Az e-konferencia kétféle részvételi lehetőséget kínál:

Résztvevő:

  • Az előadást és a feltett kérdésekre adott választ online, valós időben követheti.
  • Az előadás alatt, az oldal chat ablakában valós időben tehet fel kérdéseket, melyre az előadás alatt élőben választ adunk. Az előadás rögzített változata további 24 órán keresztül, maximum háromszor tekinthető meg.
  • Részvételi díj: 15,000 Ft. (+ fizetésnél a banki szolgáltatási díj)
  • Jegyvásárlás itt: https://tickets.funcode.hu/event/vagyonv-delmi-c-gl-ncolatok-r-szesztvevo-jan-20

Konzultációs résztvevő:

  • Az előadást és a feltett kérdésekre adott választ online, valós időben követheti.
  • Az előadás alatt, az oldal chat ablakában valós időben tehet fel kérdéseket, melyre az előadás alatt élőben választ adunk. Az előadás rögzített változata további 36 órán keresztül, maximum ötször tekinthető meg.
  • A konzultációs résztvevő lehetőséget kap, egyeztetett időpontban maximum két órás időtartamban személyes (video konferencia) konzultációra az előadás témájába tartozó kérdésekben.
  • Részvételi díj:  25,000 Ft. (+ fizetésnél a banki szolgáltatási díj)
  • Jegyvásárlás itt: https://tickets.funcode.hu/event/vagyonv-delmi-c-gl-ncolatok-konzult-ci-s-r-sztvev

Technikai tudnivalók:

Megvásárolt jegyét e-mailben kapja meg, a vásárlás számlájával együtt. A jegyet az e-mailben küldött linkre kattintva tudja letölteni:

Belépéshez a jegyvásárláskor megadott vezetékneve ( a jegyen látható módon, ékezetes karakterek használatával ) mint felhasználó név, a Jegy ID. pedig mint jelszó használandó.

A Secblog today internetes újság konferencia felülete itt található: https://konferencia.secblog.today

Az oldalra a tervezett élő konferencia előadás előtt 60 perccel kezdhető meg a belépés. Technikai segítség kérhető: +36 30 7113111 -es telefonszámon, vagy info@secblog.today e-mail címen.