EDC (Euro Discount Club) hírek

Az SZVMSZK tagsági kártyáinkhoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot anno Jáger László alapította. Ő munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette, valamint szabadalmaztatta rendszerét úgy, hogy jövőre már nem csak a magyar kártyatulajdonosok számára fog számtalan új lehetőséget biztosítani, hanem – már angol alapnyelven – globálisan is.

A fontosabb előnyök között lesz az is, hogy a kártyaelfogadók száma több ezerre fog nőni úgy, hogy ők az alap kedvezmények mellé már egyedi, akár 50%-os ajánlatokat is fognak tudni biztosítani számunkra. Továbbá praktikus – sokak által várt – lehetőség lesz az is, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják jeleníteni kártyájukat, valamint folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

László a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy USA székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szükséges szoftver fejlesztése érdekében – közösségi előfinanszírozás keretében – akár csak bruttó 60 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet. (Az annak segítségével lehívható – akár családi – diszkont kártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A rendszer üzleti terve szerint – más startup cégekhez hasonlóan – több tízszeres cégnövekedés várható. Azok ajándékba kapott részvényei, akik csak pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot vélhetően 5-szörös áron lesznek értékesíthetők, az akár több millió forinttal beszállni tudók több mint tízszeres hozamra számíthatnak már két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a www.bercode.com weboldalon olvashatók.


Továbbá ajánljuk figyelmükbe a bő egy órás prezentációjukat: