Együttműködési megállapodás Székesfehérváron!


A Fejér Vármegyei Területi Szervezet elnöke Kovács-Tarsoly Gábor Együttműködési megállapodást kötött Papp Csilla Mentálhigénés-Szakemberrel (Life& Business coach, Konfliktuskezelési Tréner). Pap Csilla, konfliktuskezelési és kommunikációs tréning vagy egyéni coaching foglalkozást, tart a 8000 Székesfehérvár, Rózsa u. 2. szám alatti irodájában vagy online. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére 10%-os kedvezményes szolgáltatás igénybevételét biztosítja az általa támogatott szolgáltatásokból: tréning vagy egyéni foglalkozás keretein belül.

papcsilla.hu


Területi Szervezetünk Március hónapban még egy esetben kötött Együttműködési szerződést. A szerződő fél Gelencsér János egyéni vállalkozó,  mint Gyógy- és Sportmasszőr, aki a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére 10%-os kedvezményes szolgáltatás igénybevételét biztosítja, a vállalkozó Székesfehérvár Gyümölcs utca 19. alatti üzletében.  A 10%-os kedvezmény nem vonatkozik az akcióban szereplő szolgáltatásokra.


A Fejér Vármegyei Területi Szervezet az elkövetkező hónapokban is arra törekszik, hogy tagjai részére minél több kedvezményes szolgáltatással kapcsolatos együttműködési megállapodást kössön.