Évindító elnökségi ülést tartott az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete

 

2016.01.26-án 14 órai kezdéssel került megtartása a hagymásos évindító elnökségi ülés Székesfehérváron a megyei szervezet irodájában. Az elnökségi ülést – az elnökség tagjain és állandó meghívottjain kívül – megtisztelte Valenta Lászó ny. r. ddtbk. kamaránk társadalmi elnöke is.


A köszöntő beszédében Kárpáti Zoltán megyei elnök elmondta, hogy a nehézségek ellenére sikeres évet zárt 2015-ben a megyei szervezet, ami kellő alapot ad a 2016. év elkezdéshez. Az elnök úr kiemelte, hogy az elmúlt évben lebonyolított 22 rendezvény közül négyet országosan is meghirdetett a megyei szervezet. A megyei elnökség elmúlt évi munkájáról a 2015. 12. 08-án tartott szokásos évzáró ünnepi ülésen számoltak be, ahol többek között átadták a kiváló vagyonőri címet is a kimagasló munkát végző tagjaik részére.

A 2016-os év sorsdöntő lehet nemcsak a magánbiztonsági szakma, hanem a szakmai kamara életében is, ami a teljes átalakulást vagy megújulást is magával hozhatja. Valenta László társadalmi elnök úr hozzászólásában igyekezett átfogó tájékoztatást adni a megyei elnökség tagjai által felvetett kérdésekre, elismerve azt, hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben a kamara. A társadalmi elnök úr elmondta, hogy továbbra is optimista az új magánbiztonsági törvény megalkotásának szükségessége tekintetében, valamint abban, hogy a szakmai kamarára mindenképpen szükség van.

A tájékoztató elhangzása után az elnökség tagjai is elmondták véleményüket a kamara jelenével és jövőjével kapcsolatban, sürgetve a szükséges megújulás mielőbbi megkezdését.

A megyei elnökség ezt követően meghatározta a 2016. évi célkitűzéseit és azok végrehajtásához szükséges feladatokat, amit a teljes létszámban jelenlévő elnökségi tagok egyhangúan elfogadtak.


Székesfehérvár, 2016.01.26.

Kárpáti Zoltán
megyei elnök

GALÉRIA