Fejér Vármegyei Kamara bemutatkozó látogatása a Székesfehérvári Szakképzési Centrumnál

Az SZVMSZK Fejér Vármegyei Szervezete elnökének kezdeményezésére bemutatkozó látogatáson volt a Területi Szervezet elnöke Kovács-Tarsoly Gábor és alelnöke Pongrácz Ernő, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum vezetőjénél Kulcsár Szilvia Kancellár Úrhölgynél.

A látogatás apropóját az adta, hogy területi szervezetünk bemutassa szakmai munkáját, céljait és törekvéseit. Másik fontos célunk a látogatásnak az adta, hogy megismerjük a nagy tradíciókkal rendelkező 11 szakképző intézményt magába foglaló Centrum munkáját, tájékoztatást kapjunk a szakképzési rendszerben működő képzési struktúráról.

Mint ahogy az elnök Úr megfogalmazta „kapcsolódási pontot keresünk a kamara és a szakképzési centrum között”. Ezen elsődleges szándékkal kerestük fel a Szakképzési Centrumot, ahol kancellár Asszony biztosított bennünket az együttműködésről. A látogatás során sok olyan kapcsolódási pontot találtunk, amivel a Területi Szervezet hatékonyan bekapcsolódhat, valamint szakmai segítséget adhat a jövőben azon intézmények számára ahol folyik rendészeti és közszolgálati képzés.

Területi szervezetűnk első olyan látogatása volt a választások óta, ami biztatást adott számunkra, hogy az az út, amit megterveztünk e rövid idő alatt az járható és eredményekhez vezető.


Kovács-Tarsoly Gábor