„Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció Szentgotthárdon


POLICE.hu – A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai 2018. március hónapban is várják az érdeklődőket és a kerékpár-tulajdonosokat, ezúttal Szentgotthárdon.

A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai három helyszínen adnak tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően – az alábbiak szerint – Szentgotthárdon.


  • Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra 25 perc és 13 óra 10 perc között prevenciós célú előadás.
    Helyszín: SzMSzC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Szentgotthárd, Honvéd u. 10.).Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra és 17 óra között „Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció.
    Helyszín: a Színház aulája, valamint a mellette található parkolóban kitelepített Mobil Bűnmegelőzési Centrum (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)
  • Időpont: 2018. március 20-án, 14 óra 30 perckor bűnmegelőzési tájékoztató.
    Helyszín: a Színház aulája (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)

Kollégáink az év során továbbra is a kiválasztott helyszíneken és időpontokban felállítandó információs pontokon várják majd az állampolgárokat bűnmegelőzési tanácsaikkal megyeszerte.