„Házhoz megyünk” program megyei vetélkedő

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, együttműködve a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetével családi vagyonvédelmi vetélkedőt szervezett 2016. április 8-án.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 30-án „Házhoz megyünk” címmel kampányt indított hazánk vagyonbiztonságának erősítése céljából, a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló lopás bűncselekmények megelőzésére. A program fő célja, hogy az állampolgárok a szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat, biztonságukat fokozó ajánlásokat.

A program részeként a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya megyei vagyonvédelmi vetélkedőt rendezett 2016. április 8-án 14 órától a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban.

A vetélkedőn háromfős csapatok vettek részt (egy nagyszülő, egy szülő, egy felső tagozatos általános iskolás gyermek), ahol elméleti, ügyességi és gyakorlati feladatokat oldottak meg.

Eredmények:

  1. Veszprém csapat
  2. Ajka („Nyerő hármas”) csapat
  3. Nemeshany („Vigyázók”) csapat
  4. Várpalota csapat

A megyei verseny győztese végül országos szinten mérheti össze tudását a többi megye győztes csapatával további értékes nyereményekért.


A VETÉLKEDŐN KÉSZÜLT FÉNYKÉPEKET KERESSE GALÉRIÁNKBAN!