„Közösek a feladataink”


A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete elmúlt évi kezdeményezése eredményeként, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ebben az évben is szakmai megbeszélésre hívta össze, a megyei jogú városban működő multinacionális áruházak és bevásárló központok vezetőit és azok biztonsági vezetőit.

A 2017.11.14-i megbeszélésnek a legfőbb célja a közelgő adventi és karácsonyi időszak alatti bűnmegelőzési és vagyonvédelmi feladatok végrehajtására való felkészülés volt.

A megbeszélés helyszínének – az előző évhez hasonlóan – a Székesfehérvári Rendőrkapitányság adott otthont és vállalta fel a házigazda szerepét.

A megjelent áruházak felelős biztonsági vezetői a Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnügyi és közrendvédelmi osztály munkatársaival, valamint a megyei területi szervezetünk képviselőivel kötetlen beszélgetés formájában beszélték meg a karácsonyi időszakban elszaporodó vagyon elleni bűncselekményekkel kapcsolatos előzőző évi tapasztalatokat, valamint ebben az évben rájuk váró vagyonvédelmi szakmai feladatokat.

A megbeszélés eredményességét tükrözi, hogy a résztvevők egyhangúan méltatták az egyeztetés és véleménycsere hasznosságát, kifejezve ezzel azon igényüket, hogy ez a fajta megbeszélés a következő évben is – kibővítve a bűnmegelőzésben résztvevő egyéb szervezetekkel – kerüljön megrendezésre.


SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete elnöksége