MEGHÍVÓ – XIII. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Nap

M E G H Í V Ó

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete felszabadult kikapcsolódást ajánl fel, mindehhez egy 30 hektáros területen kialakított sokszínű, változatos szórakozást kínáló kalandpark szolgáltatásaival állunk rendelkezésére.


Tisztelettel meghívjuk Önt és családtagjait a

2019. augusztus 10-én (szombat) 10.00 – 15.00 óra között megrendezésre kerülő

XIII. VESZPRÉM MEGYEI VAGYONVÉDELMI ÉS CSALÁDI NAPRA

Helyszín: Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark Kislőd – Vashámor 


Programok:

  • Szakmai teszt önkéntes kitöltésének lehetősége (a legalább „jó” szintű eredményt elért személy- és vagyonőrök között öt darab, egyenként tízezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki a rendezvény zárásakor).
  • Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark szórakozási lehetőségeinek igénybevétele, amely a családi kikapcsolódás mellett alkalmas a régi és új csapatok összekovácsolására, a munkatársi kapcsolatok erősítésére.
  • A résztvevőket vendégül látjuk egy finom ebédre és italra (az ital felnőtteknek csapolt sör, gyermekkorúaknak ásványvíz).
  • Kiváló Vagyonőr kitüntetés átadása.

A rendezvényen térítésmentesen részt vehetnek az érvényes tagsággal rendelkező Veszprém megyei kamarai tagok, valamint egy felnőtt családtagjuk, továbbá kettő 14 év alatti gyermekük, vagy unokájuk.

Lehetőség van magánnyomozó, biztonságtechnikai tervező-, szerelő, vagy személy- és vagyonőri igazolvánnyal rendelkező, nem kamarai tagok és egyéb családtagok részvételére is VENDÉGKÉNT, de a költségeit ebben az esetben a helyszínen ki kell fizetnie: 4.000.- Ft/fő.

A Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban az Ön és családja által igénybe vehető szórakozási lehetőségekről tájékozódjon a www.bakonyikalandpark.hu honlapon. A kalandpark területén lehetőség van önköltséges bográcsozásra és horgászatra is.


Kérjük, hogy a

JELENTKEZÉSI LAPOT

pontosan kitöltve 2019. augusztus 1-ig történő beérkezéssel

a kamara címére vagy e-mail címére visszaküldeni szíveskedjen.

Határidőn túli és helyszíni jelentkezést nem tudunk elfogadni!


A jelentkezők a rendezvény napján 10.00-11.00 óra között a Kalandparkba történő belépéskor vehetik át a részvételt biztosító karszalagokat, az étkezési és italjegyeket.

A kamara elnöksége bízik abban, hogy kedvük lesz eltölteni egy jó hangulatú napot kellemes környezetben együtt a családdal és a kollégákkal.


Várjuk szeretettel egy kellemes nap reményében!


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezet Elnöksége