MEGHÍVÓ – XVIII. Veszprém Vármegyei Vagyonvédelmi és Családi Nap

M E G H Í V Ó

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Vármegyei Szervezete felszabadult kikapcsolódást ajánl fel, mindehhez egy 30 hektáros területen kialakított sokszínű, változatos szórakozást kínáló élménypark szolgáltatásaival állunk rendelkezésére.


Tisztelettel meghívjuk Önt és családtagjait a

2024. augusztus 10-én (szombat) 10.00-15.00 óra között megrendezésre kerülő

XVIII. VESZPRÉM VÁRMEGYEI VAGYONVÉDELMI ÉS CSALÁDI NAPRA

Helyszín: Sobri Jóska Bakonyi Élménypark Kislőd – Vashámor 


Programok:

  • Szakmai teszt önkéntes kitöltésének lehetősége (a legalább „jó” szintű eredményt elért személy- és vagyonőrök között öt darab, egyenként tízezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki a rendezvény zárásakor).
  • Sobri Jóska Bakonyi Élménypark szórakozási lehetőségeinek igénybevétele.
  • A résztvevőket vendégül látjuk egy finom ebédre és italra.
  • Kiváló Vagyonőr kitüntetés átadása (Ön is tehet javaslatot Kiváló Vagyonőr kitüntetés adományozására. Az ajánlás feltételeit megtalálja IDE KATTINTVA, vagy tájékozódhat a kamara ügyfélszolgálatán).

A rendezvényen térítésmentesen részt vehetnek az érvényes tagsággal rendelkező Veszprém vármegyei kamarai tagok, valamint egy felnőtt családtagjuk, továbbá kettő 14 év alatti gyermekük, vagy unokájuk.

A jelzett létszám felett családtagok részvételére is lehetőség van VENDÉGKÉNT, de a költségeiket ebben az esetben a helyszínen ki kell fizetni: 9.000.- Ft/fő.

A Sobri Jóska Bakonyi Élményparkban az Ön és családja által igénybe vehető szórakozási lehetőségekről tájékozódjon a www.bakonyikalandpark.hu honlapon.


Kérjük, hogy az Ön részére megküldött és az itt található

JELENTKEZÉSI LAPOT

pontosan kitöltve 2024. augusztus 01-ig történő beérkezéssel

a kamara címére vagy e-mail címére visszaküldeni szíveskedjen.

Határidőn túli és helyszíni jelentkezést nem tudunk elfogadni!


A jelentkezők a rendezvény napján 10.00-11.00 óra között az Élményparkba történő belépéskor vehetik át a részvételt biztosító karszalagokat, valamint az étkezési és italjegyeket.

A kamara elnöksége bízik abban, hogy kedvük lesz eltölteni egy jó hangulatú napot kellemes környezetben együtt a családdal és a kollégákkal.


Várjuk szeretettel egy kellemes nap reményében!


SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezet Elnöksége