Pandémiás akció csomag


ORMESTER.hu  – Pandémiás akció csomag

A járványhelyzetre való tekintettel bővítettük portfoliónkat, új szolgáltatásokat vezettünk be annak érdekében, hogy megkönnyítsük partnereink számára az üzleti folytonosság fenntartását.

1/ Hideg ködös/ózonos fertőtlenítő munkaterület kezelés, melynek következtében az esetleg ott lévő COVID-19 (koronavírus) elpusztul, és a fertőtlenítőszer gátolja a kezelt felületen a vírus újbóli megtapadását.

2/ Dolgozók egészségügyi tesztelése szakorvosi csapat által. Partnerünk COVID-19 betegséget okozó Sars-Cov-2 vírus kombinált szűrését végzi (ideértve a mintavételt, a minták biztonságos szállítását és tárolását, a minták elemzését és kiértékelését). A teszteléssel (standard PCR módszerrel) a dolgozókat három csoportra osztjuk; akik már átestek a koronavírus fertőzésen, akik jelenleg aktív fertőzöttek, valamint akik még nem kapták el a vírust. Időről-időre érdemes megismételni a szűrést az utóbbi csoport tagjain. Ha cégünk végzi az élőerős őrzést is a területen, vagyonőreink elvégzik a tesztek eredményéből fakadó dolgozói adminisztrációt és gondoskodnak róla, hogy pl. a pozitívnak bizonyult emberek ne lépjenek be a munkaterületre. Természetesen ezen eljárás keretében saját vagyonőreink, és vezető munkatársaink fertőzöttségét is ellenőrizzük.

3/ Emelt szintű pandémiás őrszolgálat biztosítása:
Vagyonőreink egészségügyi tesztelésen esnek át kéthetente, és csak a negatív teszttel rendelkező őrök állhatnak szolgálatba. El vannak látva egészség megóvására alkalmas eszközzel is, mint gumikesztyű, szájmaszk, kézfertőtlenítő. Munkatársaink a járvány megelőzési protokollt illetően megfelelő képzésben részesülnek. A belépő dolgozókat, beszállítókat és vendégeket digitális testhőmérsékletmérővel szűrik, annak érdekében, hogy a lázas személyeket viszonylag nagy biztonsággal felismerjék, továbbá minden egyéb szokásos rutin feladatot is ellátnak a szolgálati helyen. Ellenőrzik adott esetben azt is, hogy a belépő személyek viselnek-e megfelelő védőfelszerelést (kesztyű, szájmaszk).

3/a IDSS valós idejű elektronikus jegyzőkönyv rendszer, amely azonnali hozzáférést jelent a felhasználók számára. Ezzel a technológiával a megrendelők kontaktus nélkül, virtuálisan kapnak folyamatosan azonnal jelentést minden releváns eseményről, továbbá feladatokat is ki tudnak adni, (amely írásban naplózásra kerül) és azonnal megjelenik a végrehajtó állomány tabletjén! Mindez a gyors és egzakt kommunikáció szempontjából fontos!

4/ Testhőmérsékletmérő és ellenőrző mobil kamerarendszer, amely nagy tömegben is pontos (+/-0,3) celziuszos hőmérséklet mérést tesz lehetővé a beépített mesterséges intelligencia-vezérelt algoritmusa segítségével, akár már 3 méteres távolságból is. A kamera egy telepített referencia hőmérsékletforráshoz képest méri az emberek fején a testhőt. A képek egy rögzítőegységen tárolódnak, egy kliens szoftveren keresztül láthatóak a belépő emberek hőmérséklet adatai élőképen. Egyidejűleg több személy testhőmérséklete mérhető, hatékony beléptetéssel. Azonnali riasztás a normálistól eltérő testhőmérséklet esetén. A könnyen és gyorsan telepíthető, mobil rendszert szájmaszk viselése sem zavarja.

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeink valamelyikén, ahol az illetékes kollégánkhoz fogják Önt irányítani!