Sikeres volt a 12. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Nap


VEOL.hu – A Személy-, Vagyonvédelmi és Magán- nyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) Veszprém megyei szervezete augusztus 11-én tartotta a 12. Veszprém megyei vagyonvédelmi és családi napot, melynek keretében a Kiváló Vagyonőr kitüntetést hárman vették át a Sobri Jóska élményparkban.

5. alkalommal a kalandparkba szervezik az eseményt

A rendezvényt azzal a céllal hívták életre, hogy a kamarai tagsággal rendelkező tagok családtagjaikkal együtt kellemesen töltsenek el egy napot. A kamara Veszprém megyei szervezetének elnöke, Rácz László elmondta, közkívánatra immár 5. alkalommal a kalandparkba szervezik az eseményt a garantáltan élménydús program kedvéért.

A szórakozás mellett a vagyonőrök 15 kérdésből álló tesztlap helyes kitöltésével bizonyíthatták, hogy tisztában vannak a szakma szabályaival. Az eredményesen válaszolók közül sorsolás útján öten – Cseh László Attila, Fehér Dénes, Matkaicsek Attila, Kovács Sándor, Fekete László – jutalomban részesültek.

A díjazott vagyonőrök: Harmat Gábor, Wittinger András, Deák Lóránt Zoltán (Fotó: Borsos Renáta)

A Kiváló Vagyonőr kitüntetések átadási ünnepségén Rácz László elmondta, a kamara Veszprém megyei szervezete 2005-ben alapította a díjat, mellyel azóta is a vagyonvédelem területén magas színvonalon teljesítők szaktudását, a hosszú évek alatti példamutató helytállást jutalmazzák. Az elismerések odaítélésére idén kilenc ajánlás érkezett a megbízók, munkáltatók, magánszemélyek és az együttműködő szervezetek részéről, melyeket aztán a szakmai kamara megyei küldöttségéből sorsolás útján kiválasztott ötfős bizottság ítélt oda három vagyonőrnek.

A szakma tisztul és erősödik

A megtisztelő kitüntetést idén Deák Lóránt Zoltán (a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet vezető asszisztensének ajánlására), Harmat Gábor (a Det-Őr Kft. általános igazgatójának az ajánlására), illetve Wittinger András (a Veszprémi Rendőrkapitányság ajánlására) vette át. Zárszóként Fialka György, az SZVMSZK országos szervezetének elnöke kifejtette, örömére szolgál azt látni, hogy a szakma tisztul és erősödik.

– Azon igyekszünk, hogy ezt a vagyonvédelmi, magánbiztonsági ágazatot méltó helyre emeljük, és ehhez ilyen emberek példamutató munkája is szükséges – jegyezte meg az országos elnök.


BRM