Szolnokon folytatódik a Házhoz megyünk akció


POLICE.hu – A népszerű vagyonmegelőzési programsorozat ismét szolnoki állomására érkezett.

A népszerű vagyonmegelőzési programsorozat ismét szolnoki állomására érkezett. Ezúttal a megyeszékhelyen, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtt, a Hild János téren látogathatják az érdeklődők az információs pontot, ahol tapasztalt szakemberek segítenek kérdéseik megválaszolásában.

A lehetőség 2016. augusztus 31-től egészen 2016. szeptember 2-ig tart. A szakemberek minden nap 14 óra 30 perctől 16 óra 30 percig állnak a lakosság rendelkezésére, elsősorban vagyonbiztonsági és megelőzési kérdésekben. Minden érdeklődő számára egy információs csomagot adnak át a standnál, amely számos tájékoztatót és hasznos tanácsot felölelő prospektust tartalmaz.

Az első napon – 2016. augusztus 31-én – sokan érkeztek a program helyszínére, többen lakóhelyük aktuális problémái kapcsán kérték a szakemberek tanácsát –  például az épületek biztonságának növelése, a riasztórendszerek, illetve biciklilakatok hasznossága kérdéskörében– , de volt olyan is, aki áldozatvédelem kapcsán érdeklődött, milyen megelőzési lehetőségek állnak a rendelkezésére.

Az Országos Rendőr-főkapitányság határvadász képzési programja iránt is több érdeklődő volt, akik teljeskörű felvilágosítást kaptak, majd lehetőség nyílt jelentkezési lapok kitöltésére.


Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság