Újjáalakulás

Tisztelt Vagyonőrök!
Kedves Barátaink!
Tagtársak!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 2023-ban újra alakult. Azért volt szükség erre, mert az előző években sajnálatos módon kamaránk megyei szervezete nem tudta már úgy elvégezni feladatát, ahogyan az egy kamarától elvárható. A régi elnökség lemondott.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara az országos kamara teljes bizalmát és felhatalmazását élvezi. Munkánk során a kamarai kötelezettségeknek megfelelünk, a kamarai jogokkal élünk.

Szeretnénk emelni a szakmai kamaránk, az általunk képviselt munkavállalók presztízsét, elismertségét. Ezért újra szervezzük a vizsgáztatást, oktatásokat tartunk és a tagok számára fontos találkozók megszervezését is kiemelten kezeljük. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működtetjük a mindenki számára nyitott Vagyonvédelmi Vezetők Klubját.

A vármegyei szakmai kamara működéséről, aktivitásairól mindig találtok majd információt a szakmaikamara.hu honlapon. Javasoljuk, minél gyakrabban látogassatok el erre a webcímre.


Kedves Tagtársak!

Nyitottak vagyunk az ötletekre, javaslatokra, ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van, kérem írjátok meg nyugodtan a gyor@szakmaikamara.hu címre.

Az újjáalakult megyei szakmai kamara címe: 9024 Győr, Mécs László utca 7.

Ügyfélfogadás és a kamarai ügyeket érintő telefonhívások minden héten kedden 13-15 óra között lehetségesek. Telefonszám: +36 (96) 512-632


Bízom benne, hogy a megújult kamarában, a munkavállaló vagyonőrök érdekeit képviselve, közösen és hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Kérlek benneteket, hogy a kamarai tagdíjat, amelyhez a csekket egy tájékoztató levéllel együtt hamarosan küldünk, fizessétek majd be.


Barátsággal,

Bauer László
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke