Ünnepi elnökségi ülés Székesfehérváron


Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete megtartotta az évzáró Ünnepi Elnökségi Ülését 2019. december 05-én.

Az elnökségi ülésen Kovács Imre megyei elnök tájékoztatta a meghívott vendégeket a Fejér Megyei Szervezet 2019. évben végzett munkájáról az előttük álló feladatokról. Kiemelte és elismerte a megyei szervezet tagmegtartással és toborzással kapcsolatos törekvéseit, valamint a 16 órás képzés és vizsgáztatás terén végzett munkáját.

A tájékoztatót követően – meghívott vendégünk – Rácz László a Veszprém Megyei Területi Szervezet elnöke adott rövid tájékoztatót a területi szervezetük helyzetéről. Az elnök úr kitért a két megye közötti kiváló munkakapcsolatra és pozitívan értékelte a területi szervezetek közötti folyamatos együttműködést.


A tájékoztatókat követően került sor a

2019. évi

KIVÁLÓ VAGYONŐR

kitüntetések és elismerések átadására.

Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége – az elismerés odaítélésére beérkező jelölések közül, a kitüntetést odaítélő bizottság döntése és arról való előterjesztés alapján – Kiváló Vagyonőr kitüntetést adományozott az alábbi vagyonőr kollégáknak:

Görög Roland
és
Pápai Tibor

Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége ezúton is gratulál az elismerésben részesített vagyonőröknek. Kívánjuk, hogy büszkén viseljék ezt a méltán megérdemelt címet é s legyenek továbbra is kamaránk aktív tagjai.

AZ ÉVZÁRÓ ÜNNEPI ELNÖKSÉGI ÜLÉS FÉNYKÉPEINEK MEGTEKINTÉSE