Változás az MBVE élén

2017.03.24.

MBVE.hu – Dr. Fialka György, a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének eddigi vezetője a mai közgyűlésen lemondott tisztségéről, miután a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara március 17-i küldöttgyűlése a kamara elnökévé választotta.

Az MBVE tagjai mai közgyűlésükön megköszönték dr. Fialka Györgynek az eddig végzett eredményes munkáját és további sikereket kívántak új megbízatásához. Az új elnök megválasztásáig a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületét ügyvezető elnökként dr. Sinka Iván alelnök, a British American Tobacco korábbi biztonsági vezetője képviseli.


Kapcsolódó hír – 2017.06.29.

DETEKTORPLUSZ.hu – MBVE Tisztújító Közgyűlés

Júniusban tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Biztonsági Vezetők Egyesülete. A tisztújítás Fialka György MBVE elnök lemondása miatt vált szükségessé, mivel 2017 márciusától Fialka György a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöki tisztét tölti be.

Az egyesületi tagok egyhangú szavazással dr. Sinka Ivánt az MBVE elnökéve választották, az MBVE alelnöke Dr. Károlyi László lett.

A taggyűlés három új tag felvételében is határozott, Fülöp Zsolt (HMEI Zrt.), Horváth Tamás (bszk), Szűcs Endre (BKV) személyekben.

A közgyűlésen számos, a szakmát érintő kérdést megvitattak a tagok és határoztak az egyesület idei további tevékenységéről.