Búcsúzik Békés megye

Tisztelt Békés Megyei Kamarai Tagok!

A területi szervezet 2022.09.23-i közgyűlése döntése értelmében a területi szervezetünk beolvad az SZVMSZK Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetbe.

Azért van szükség a beolvadásra, mert nincs anyagi fedezetünk a további működésre, így az SZVMSZK Békés Megyei Szervezet irodája 2022.10.24-én megszűnik.

Röviden összefoglalva, 1999.02.01-én – az országban elsőként – nyitottuk meg irodánkat Békéscsabán. Több mint 23 éves működésünk alatt, a vonatkozó törvényekben meghatározottaknak megfelelően igyekeztünk segítséget nyújtani tagjainknak. A tagok elfogadták és igényelték szakmai tapasztalatainkat, jó tanácsainkat. Igyekeztünk tájékoztatni a hozzánk fordulókat, odafigyeltünk problémáikra, azokra megoldást kerestünk. Az eltelt évek alatt több ezer vagyonőrrel, biztonságtechnikai szakemberrel tartottuk a kapcsolatot.

Itt köszönjük meg azon tagjaink kitartását és hűségét, akik a kezdetektől fogva fenntartották tagságukat!

A területi szervezet elnöksége, titkára köszöni aktív részvételüket a kamarai munkában, akik értékelték, hogy a tagság bizalommal fordult az iroda munkatársához és a tisztségviselőkhöz.

Volt és jelenlegi tagjaink jól végezték munkájukat, jól képzett szakemberek, amit az is bizonyít, hogy fennállásunk óta 252 fő részesült kiváló szakmai munkája elismeréseként kamarai kitüntetésben.

Volt és jelenlegi kamarai tisztségviselőknek is köszönöm lelkiismeretes, önkéntes és önzetlen munkájukat, akik a szakmai szempontokat és a tagság érdekeit képviselve igyekeztek megfelelni választott kamarai tisztségüknek.

Sajnáljuk, hogy a továbbiakban nem lesz lehetőségünk a szakmai iránymutatásra és közvetlen segítségnyújtásra. Reméljük, hogy a Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezet – mely jogutódunk lesz – hasonló pozitív hozzáállással fogja segíteni a Békés megyei biztonsági szakembereket.

További munkájukhoz kívánunk jó egészséget!

Takács Sándor, elnök
Katona Sándorné, titkár