Cikluszáró ünnepi elnökségi ülés és kamarai elismerések átadása Székesfehérváron

Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete 2016.12.13-án tartotta Székesfehérváron a 2012-2017-ig tartó választási ciklust záró ünnepi elnökségi ülését.

A rendezvényen a kamara stratégiai partnerei, a megyei küldöttek és elismerésben részesült kamarai tagok voltak jelen. Az SZVMSZK és annak Fejér Megyei Szervezete elmúlt 5 éves munkájáról adott beszámolót Kárpáti Zoltán megyei elnök. A választási ciklust átfogóan bemutató képes prezentációt követő hozzászólásokban a jelenlévők aggodalmukat fejezték ki a magánbiztonsági szakma és a kamara egyre kilátástalanabb helyzete miatt, sürgetve a szükséges törvénymódosítást.

Az ünnepségen jelen volt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Dr. Papp Zsigmond r. alezredes Igazgatásrendészeti Osztályvezető, Cseh István Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke és Viza Attila Székesfehérvár MJV. Önkormányzat képviselője, Közbiztonsággal kapcsolatos feladatok tanácsnoka, akik hozzászólásukban méltatták a megyei szervezet elhivatott és küzdelmes munkáját.

Valamennyien arra biztatták a jelenlévőket, hogy a nehézségek ellenére is folytassák ezt a munkát, mert az együttműködés során szerzett tapasztalataik és a hozzájuk érkezett információk is azt bizonyítják, hogy szükséges a kamara és annak tevékenysége.

A kamarának hatékonyabban kell a szakma érdekeit képviselnie, amihez viszont erős kamarára van szükség, ezért a kialakult helyzet rendezésére minden eszközt és lehetőséget latba kell vetni, mutatott rá a hozzászólásokra adott válaszában Kárpáti Zoltán megyei elnök.


Ezt követően került sor a kamarai díjak és tárgyjutalom elismerések átadására:

  • 2016. évi kiváló vagyonőri címet kapott: Dencsi Csaba és Juhász Attila
  • Tárgyjutalomban részesült: Hosszú ideje kimagaslóan végzett szakmai tevékenységének elismeréseként: Somogyi Attila
  • „Kamarai Emlékplakett” arany fokozatot vett át: Több cikluson keresztül odaadással, nagy precizitással végzett Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagi munkájukért: Boros László és Paizs Gyula 
  • Kamarai Emlékplakettben részesült: 15 fő megyei küldött, az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete 2012 és 2017 között megyei küldöttként végzett tevékenységének az elismeréseként.
  • Elismerésben részesültek továbbá a Személy-. Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezetével együttműködő stratégiai partnerek képviselői is.

Ezúton is gratulálunk a magas kamarai elismerésben részesülteknek!


Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezetének választási ciklust záró elnökségi ülése az elismerések átadását követően kötetlen beszélgetéssel és fogadással zárult.


Kárpáti Zoltán
megyei elnök

GALÉRIA