Díjmentes irányított „vagyonőri-önképzés” Székesfehérváron

 


A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete által létrehozott Szakmai Tanácsadó és Támogató Csoport
a Fejér megyei vagyonőrök részére

DÍJMENTES

irányított „vagyonőri önképzést” szervez.


Vagyonőri önképzés célja: A vagyonőrök ismereteinek bővítése önkéntes alapon, irányított önképzés formájában, külső segítséggel, elméleti és gyakorlati alapon.

Az önképzés egy eszköz azért, hogy elérjük kitűzött célunkat. Az önképzés magába foglalja az egyén önálló tevékenységét annak érdekében, hogy képességeit, készségeit önirányítással fejlessze. Az önképzés a szakmai fejlődésben való elköteleződés, amely nélkülözhetetlen az egyén különböző pályaszakaszaiban.

Vagyonőri önképzésen résztvevő személyek köre: Az önképzésen minden a vagyonvédelemben dolgozó személy, vagyonvédelmi vállalkozás és megbízó részt vehet.

A résztvevő vagyonőrök részére emlékeztetőt adunk ki a témával kapcsolatban, ezen emlékeztetőt azok részére is megküldjük, akik már korábban részt vettek az önképzésen.

Vagyonőri önképzés feladata: A vagyonőrök felkészítése irányított önképzés keretein belül a vagyonvédelmi szakmában előforduló események, rendkívüli események kezelésére. Az önképzés feladata, hogy tervszerűen és folyamatosan szerezzen az önképzésen résztvevő ismereteket.

Vagyonőri önképzés módszere: Kiscsoportos foglalkozás keretén belül, elméleti és gyakorlati szituációk bemutatása és gyakoroltatása. Szituációs gyakorlatok megoldása a konzultáció keretein belül. Szakmai elemzések végrehajtása.

Vagyonőri önképzés oktatói: Az oktatók és előadást tartók a kamara szakmai vezetői, valamint az őrzési feladatokat ellátó vagyonőrök, szolgálatvezetők és biztonsági vezetők meghívás és felkérés alapján. A képzés során szeretnénk bevonni olyan vagyonőröket, szolgálatvezetőket, akik adott őrzési hely tapasztalatainak bemutatásával emelnék az önképzés színvonalát és gyakorlatiassá tenné önképzésünket.

Vagyonőri önképzés részvételi díja: térítésnélküli (DÍJMENTES)

Vagyonőri önképzés helye: Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete oktatóterme (8000 Székesfehérvár, Gyümölcs utca 19.)

Vagyonőri önképzés ideje: Minden hónap utolsó csütörtök 14:00-17:00-ig


Vagyonőri önképzés első időpontja: 2017. május 18.

Önképzés témája:

  • 14:00-14:45 Csomag átvizsgálás szabályai (elmélet)
  • 15:00-15:45 Csomag átvizsgálás gyakorlati bemutatása
  • 16:00-16:45 Konzultáció

Vagyonőri önképzés második időpontja: 2017. június 29.

Önképzés témája:

  • 14:00-14:45 Áruházi lopások kezelésének szabályai   (elmélet)
  • 15:00-15:45 Áruházi lopások kezelésének gyakorlati bemutatása
  • 16:00-16:45 Konzultáció

Vagyonőri önképzésre történő jelentkezés: Az önképzésre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni legkésőbb a képzés megelőző napig (e-mail: fejer@szakmaikamara.hu; tel: 22-504-935) ami semmiféle kötelezettséggel nem jár.

A regisztráció tartalma:

  • Név
  • Elérhetőség
  • Munkavállaló, Munkáltató, Megbízó (a megfelelő aláhúzandó)

A képzésen megjelenő vagyonőrök igényeinek megfelelően alakítjuk a képzés elméleti és gyakorlati témáját.

Minden esetben lehetőséget biztosítunk az adott téma szakmai elemzésére, vitás esetekben kezdeményezzük a témával kapcsolatos állásfoglalás kérését.


Kárpáti Zoltán, megyei elnök
Pongrácz Ernő, SzTTCs vezető