„Házhoz megyünk” Kisteleken


POLICE.hu – Folytatódik a „Házhoz megyünk” bűnmegelőzési és vagyonvédelmi program Csongrád megyében. A bűnmegelőzési szakemberek Kisteleken várják az érdeklődőket.

A Kisteleki Rendőrkapitányság 2016. november 28-án, 29-én és 30-án délelőtt 9 és 11 óra között a városi Egészségházban működteti a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi megelőző programjában megjelölt lakossági információs pontot. A program fő célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat. A rendőrség mellett részt vesz az Országos Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, az Aegon Biztosító, az Önkormányzat és a Polgárőrség helyi szervezeteinek képviselői. A szakértők tájékoztatják a lakosságot a személyes védelmük, lakóhelyük és lakásuk biztonságának megteremtése érdekében elérhető javaslataikról. A helyszínen az állampolgárok első kézből kérhetnek tanácsot akár személyi, akár vagyonbiztonságról van szó.

A szakemberek egyebek mellett felhívják a lakosság figyelmét az őszi-téli közlekedés veszélyeire, valamint a gépjárművek adott időjárási viszonyoknak megfelelő felkészítésére. Mivel véget értek az őszi betakarítások és a kiskerti munkák, ezért figyelmeztetnek a vízvezetékek téliesítésére, a hétvégi házakból az értékek lakott helyre történő beszállítására és a nyílászárók megerősítésére is.


Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság