Házhoz megyünk tájékoztató és Bike Safe regisztráció

INFOSZEKSZARD.hu – A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság szakemberei bűnmegelőzési tanácsokkal szolgálnak a kerékpár tulajdonosoknak.

A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának és a Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai 2016. szeptember 28-ától minden héten, szerdai napon 9 óra és 11 óra közötti időben Szekszárdon, a Piac tér felső szintjén várja a kerékpárral rendelkezőket, illetve a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A helyszínen „Bike Safe” kerékpár regisztrációval és „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi tájékoztatóval, valamint bűnmegelőzési kiadványokkal várják a rendőrök az érdeklődőket.

A lakosok a helyszínen regisztráltathatják a biciklijeiket a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrség adatbázisába rögzítik a kétkerekű adatait, amely bűncselekmény esetén megkönnyíti a felderítést.

A Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság toborzó csoportja is a helyszínen lesz, akik tájékoztatják a határvadász képzésről felvilágosítást kérőket, illetve jelentkezési csomagot adnak át a rendezvényen annak, akit érdekel a képzés.

www.bikesafe.hu