Kamarai választások, választások előtti utolsó interjú Német Ferenccel


SECBLOG.today – A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Szakmai Kamara 2017 március 17.-én választásokat tart. Sokan képviseletet és szakmai támogatást várnak a kamarától, sokat temetik azt.  Megkérdeztük Német Ferencet, hogy regnáló kamarai elnökként hogyan látja a kamara jövőjét, milyen tervek vannak.

Német Ferenc elmondta, hogy a kamara megújúlása nem várhat, a jelen biztonsági helyzet a kamarai tagok, vagyonőrök és vagyonvédelmi cégek részére is tartogat feladatokat. Ehhez szükséges a szakmai minimálbér és rezsióradíj rendezése. Emlékezzünk csak korábbi témáinkra, pont Német Ferenc mondta ki egy korábbi riportban, hogy a hazai vagyonvédelem jelentős része az adócsalásra épül.

A riportban említésre kerülnek a kamara külföldi kapcsolatai. Ebben a tekintetben sajnos a magyar vagyonvédelem bezárult, a korábbi kezdeményezések a határon túli szakmai együttműködésekre anyagi források hiányában lassan elkoptak.  A tervekben viszont szerepel ezek újjáélesztése.

A kamarai választásokat minden érintett fordulópontnak tekinti, ígéretet kaptunk arra, hogy a választások eredményét azonnal megkapjuk és bízunk benne, hogy a megválasztott új tisztségviselőkkel is tudunk a korábbiakhoz hasonlóan együttműködni.