„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2021.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete a 2021. augusztus 7-én megrendezett XV. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napon adta át a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetéseket.

A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete 2005-ben alapította a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.

Az alapító okirat szerint a kitüntetés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet elismerje.

A kitüntetés odaítélésére indoklással javaslatot tehetett bármely természetes vagy jogi személy. A kitüntetéseket az ajánlások alapján a Kamara megyei küldötteiből kisorsolt 5 fős bizottság ítélte oda.

A kitüntetéseket Dr. Pongor Sándor a Kamara Országos Szervezete Szakmai Kollégiumának elnöke, Rácz László, a Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnöke és Pozsonyi László a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke adták át, amelyben az ajánlók részéről részt vett Sánta Szilvia, a Nyugalom Kft. kereskedelmi vezetője.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2021. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Csizmadia Zoltán személy- és vagyonőrnek

Csizmadia Zoltán két évtizede dolgozik különböző beosztásokban a vagyonvédelem területén. Jelenlegi munkahelyén 10 éve teljesít szolgálatot. A jogszabályi előírásokat mindig betartja, megbízható munkaerő. Munkatársaival szembeni magatartását a segítőkészség jellemzi, szakmai ismereteit megosztja másokkal. Több intézkedése során bizonyította szaktudását, rátermettségét. A rábízott feladatokat maradéktalanul teljesíti, az őrkutyákat is nagyon jól kezeli, gondozza.

A vagyonvédelmi kamarának tagja, területi pótküldöttként vállalt tisztséget, a vagyonőrök képzésében és vizsgáztatásában is részt vesz.

Csizmadia Zoltánt a munkáltatója, a Tapolcai Nyugalom Kft. ügyvezetőjének az ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2021. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Németh Balázs László személy- és vagyonőrnek

Németh Balázs László öt éve dolgozik személy- és vagyonőrként. Felkészültségével, szakmai tapasztalatával, határozottságával és intézkedésének kulturáltságával elnyerte az Agóra Veszprém Kulturális Központ munkatársainak, az intézményben működő csoportoknak, civil szervezeteknek, valamint a látogatóknak a bizalmát, szeretetét. Magas szakmai hozzáértéssel, lelkiismeretesen végzi munkáját, ezzel is elősegítve az intézmény biztonságos működését. Szakmai tudása és tapasztalata nagyfokú problémamegoldó képességgel párosul.

A vagyonvédelmi kamarának tagja.

Németh Balázs László az Agóra Veszprém Kulturális Központ igazgatójának az ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2021. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Wittinger András személy- és vagyonőrnek

Wittinger András 21 éve dolgozik személy- és vagyonőrként, azok közé tartozik, akik hivatásuknak érzik a vagyon védelmét. Szakértelmével, elkötelezettségével mintát ad becsületből, tisztességből környezetének, ennél fogva elismert vagyonvédelmi szakember. Tudását szívesen adja át kollégáinak.

Veszprém város és környéke vagyonvédelmi és biztonsági helyzetére nagy rálátással rendelkezik, annak fenntartása, javítása érdekében aktívan tevékenykedik. Kiváló hatásfokkal látja el a járőrszolgálati tevékenységet, eredményességének köszönhetően több vagyonelleni bűncselekmény elkövetését sikeresen megakadályozta.

A vagyonvédelmi kamarának tagja.

Wittinger András a munkáltatója, a Nyugalom Kft. ügyvezető igazgatójának az ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete nevében ez úton is gratulálunk az elismerésben részesített vagyonőröknek, kívánjuk, hogy viseljék büszkén ezt a megtisztelő és méltán megérdemelt kitüntetést.


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnöksége

Kapcsolódó hírek:

XV. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi nap