XV. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi nap


Vagyonvédelmi és családi nap – beszámoló a XV. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napról.

Az idei évben 15. alkalommal szervezett vagyonvédelmi és családi napot a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete, melynek megrendezését a Vagyonőr Alapítvány is támogatta.

A 2021. augusztus 7-én, a Kislődi Jóska Élményparkban rendezett programra 280 fő kamarai tag és családtagjaik regisztráltak.

A felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás mellett a személy- és vagyonőröknek lehetőségük volt egy szakmai versenyen is megmérettetni tudásukat, teszt kitöltésével. A legjobbak között értékes ajándékutalványokat sorsoltunk ki a rendezvény zárásakor. Így jutalomban részesült Horváth Ferenc, Kovács László, Sebők János, Slemmer Ferenc és Zabó László.

A családi napon Dr. Pongor Sándor, a kamara Országos Szervezete Szakmai Kollégiumának elnöke, Rácz László, a kamara megyei elnöke és Pozsonyi László, a kitüntetést odaítélő bizottság elnöke adták át a Kiváló Vagyonőr kitüntetéseket, Csizmadia Zoltán, Németh Balázs László és Wittinger András személy- és vagyonőröknek.

Ez úton is gratulálunk az elismerésben részesült kamarai tagoknak.


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnöksége

Kapcsolódó hírek:

„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2021.