Búcsúzunk Csatári Tibortól


„A mélybe csak tested merült el,
csak ő tűnt el a föld alatt,
de lényed lényege ezer felé
szóródva is köztünk maradt.”

Keszei István


Az SzVMSzK Fejér Megyei Szervezet elnöksége
megrendülten tájékoztatja a területi szervezetek vezetőit, munkatársait és tagságát, hogy

Csatári Tibor Sándor ny. r. alez. úr

a kamara volt országos magánnyomozói alelnöke, az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet volt elnöke súlyos betegség következtében,

életének 79. évében, szeptember 07-én elhunyt.

Közel 50 esztendőt töltött el nyomozással. 28 évig a Székesfehérvári Városi Rendőrkapitányság és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi nyomozója és vizsgálója volt, ahonnan alezredesként került nyugállományba 1992-ben. Ezután létrehozta saját, Privát Plus Fókusz Detektív Irodáját.
1998-ban részt vett az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete megalakításában, annak küldöttgyűlése megyei alelnöknek választotta meg. 2003-ban az országos küldöttgyűlés országos magánnyomozói alelnökké választotta. Irányításával került megrendezésre 2004. évben az első országos magánnyomozói konferencia, mely rendezvény a további években hagyománnyá vált. 2009. április 23-tól a Fejér Megyei Szervezet megyei elnöki tisztségét töltötte be 2012 májusáig.
Csatári Tibor több mint egy évtizeden keresztül töltött be felelősségteljes vezetői tisztségeket a kamaránál. Munkájával maradandót alkotott a kamara szakmai tevékenységének és tekintélyének erősítésében. Kiemelkedő munkájáért 2009 -ben kamarai Emlékgyűrű kitüntetésben részesült. 2014 januárjától befejezte az aktív éveket, visszavonult mindattól, amit addig nemcsak a munkájának, hanem a szenvedélyének tekintett.

Búcsúztatására és temetésére 2021. szeptember 18-án (szombat) 11 órakor Székesfehérváron a sóstói római katolikus temetőben (Székesfehérvár, Temető utca.) kerül sor.


Nyugodjon békében…


SZVMSZK Fejér Megyei Szervezete elnöksége