„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2022.


A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete a 2022. augusztus 13-án megrendezett XVI. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napon adta át a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete 2005-ben alapította a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.

Az alapító okirat szerint a kitüntetés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet elismerje.

A kitüntetés odaítélésére indoklással javaslatot tehetett bármely természetes vagy jogi személy. A kitüntetést az ajánlások alapján a Kamara megyei küldötteiből kisorsolt 5 fős bizottság ítélte oda.

A kitüntetést Dr. Fialka György a Kamara Országos Szervezetének elnöke, Rácz László, a Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnöke és Pozsonyi László a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke adták át.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2022. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Basticz Nándor személy- és vagyonőrnek

Basticz Nándor több mint két évtizede végez vagyonvédelmi tevékenységet, egyrészt az általa vezetett társas vállalkozáson keresztül, de személyes közreműködéssel is. Főleg objektumőrzés és rendezvénybiztosítás területén tevékenykedik, feladatait a megbízók elvárásainak, igényeinek megfelelően látja el. Munkatársai irányításában következetes, szakmai fejlesztésükben aktív.

A vonatkozó jogszabályok által előírt képzési-, és vizsgakötelezettségét teljesítette, szakmai ismerete napra kész.

Basticz Nándor 1999-től tagja a vagyonvédelmi kamarának, területi küldött, az Etikai Bizottság tagja. Választott tisztségéből adódó feladatait maradéktalanul ellátja.

Basticz Nándor az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnökségének ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete nevében ez úton is gratulálunk az elismerésben részesült kollégának, kívánjuk, hogy viselje büszkén ezt a megtisztelő és méltán megérdemelt kitüntetést.


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnöksége

Kapcsolódó hírek:

XVI. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi nap