Magánbiztonsági Fórum volt Veszprémben

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete
2016. június 2-án közepes érdeklődés mellett tartotta meg a

„Veszprém Megyei Magánbiztonsági Fórum”

címmel a szakmai rendezvényét.


A rendezvényen az aktuális kamarai tájékoztató mellett sor került olyan szakmai kérdések megvitatására, amelyek egyaránt érintik a magánbiztonsági ágazatban tevékenykedő vállalkozásokat és dolgozókat.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője, Troják László úr előadásában tájékoztató hangzott el a magánbiztonsági ágazatot érintő foglalkoztatási előírásokról, az ágazatban végrehajtott munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzések tapasztalatairól.

Nagy érdeklődés kísérte a TEK munkatársának, Nahalkó József r. ezredes úrnak és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetőjének, Borbély Zoltán r. alezredes úrnak az előadását a terrorfenyegetés felismerésének lehetséges módjairól és a kialakult veszélyhelyzet kezelésének módszertanáról.

Gaál Tibor r. alezredes és Kovácsné Ponty Éva r. százados, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály munkatársai tájékoztatták az érdeklődőket a magánbiztonsági tevékenység hatósági engedélyezésének szabályozásáról, a hatósági ellenőrzések tapasztalatairól.

A rendezvény konzultációval, kötetlen beszélgetéssel zárult.


A FÉNYKÉPEKET KERESSE GALÉRIÁNKBAN!


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete Elnöksége