Megvertek egy biztonsági őrt


ORIGO.hu – Egy részeg munkás, egy 31 éves szentegáti férfi rátámadt egy biztonsági őrre egy szigetvári vállalkozás telephelyén. A rendőrök vádemelést javasolnak.

Garázdaság és rongálás miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 31 éves szentegáti férfi ellen, aki 2016. október 6-án egy szigetvári vállalkozás telephelyén megverte az ott dolgozó biztonsági őrt.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán azt mondta, az eset előtt ivott munka közben, amit a kollégái észrevettek. Hazaküldték. Akkor veszett össze a biztonsági őrrel a kijáratnál.

A részeg férfi megverte az őrt, és a bejárati kaput is berúgta.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban fejezte be. Az ügyet vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészségnek.PECSIUJSAG.hu –  Berúgott a melóhelyén, balhézott a biztonsági őrrel

Bántalmazta az őrt, és a kapunak is nekiesett.

Garázdaság és rongálás miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 31 éves szentegáti férfi ellen, aki tavaly október 6-án egy szigetvári vállalkozás telephelyén bántalmazta az ott dolgozó biztonsági őrt.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy az esetet megelőzően munkahelyén italozott, majd amikor ezért hazaküldték a kijáratnál összeszólalkozott a biztonsági őrrel, akit bántalmazott, és a bejárati kaput is berúgta.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.