SecuriFocus – COVID-19 járvány elleni védelem

Intelligent Insights

A Bosch „Intelligent Insights” legújabb verziója olyan szoftver widget frissítést kínál, amely támogatja a biztonságos társadalmi távolságtartást. Egy „AIoT” videoszoftver-megoldás, amely ötvözi a fizikai termékek összekapcsolhatóságát a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazásával.

BŐVEBBEN

CEIA TDU – közegészségügyi szűrés biztonsági kapukkal

A CEIA „Thermal Detection Unit” testhőmérséklet ellenőrző kamera egyszerűen csatlakoztatható és utólag is integrálható a CEIA fémdetektor kapukhoz. Így nem csak a biztonságra veszélyes eszközök és tárgyak, hanem a közegészségügyi fenyegetés is automatikusan szűrhető. A lázmérés nem igényel plusz időt, személyzetet mivel a fémdetektálással egyidejűleg megtörténik.

BŐVEBBEN

Uniview testhőmérséklet mérő megoldások

A Covid19 világjárvány gyors ütemű terjedése mindenki számára átírta a 2020-as évet, és ezáltal az előttünk álló 2021-es évet is. Amellett, hogy a kutatók azon dolgoznak, hogy egyetemes és méltányos módon mielőbb hozzá lehessen jutni a Covid19 elleni biztonságos, hatékony és megfizethető oltóanyagokhoz, a biztonságtechnikai szektor is elkötelezett a vírus ellen folytatott küzdelemben.

BŐVEBBEN