SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia


2017. október 5-6. – Lurdy Rendezvényközpont

Ne maradjon le az év legnagyobb hazai szakmai rendezvényéről!
Találkozzon a biztonságtechnikai és tűzvédelmi iparág képviselőivel, valamint a technológiát használó biztonsági vezetőkkel és beruházókkal!


2016 szeptemberében került első alkalommal megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia, amely két nap alatt mintegy kétezer szakmai látogatót vonzott, akik biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerintegrátor és rendszertelepítő cégektől, a hazai ipari, üzleti és közületi szektorból, beruházási döntéshozó és rendszerüzemeltető szakemberek közül kerültek ki.

A 2016-os esemény honlapja IDE kattintva érhető el.

Az előző évi rendezvény sikere, valamint a látogatói és kiállítói igények alapján 2017 októberében azonos helyszínen várja ismét a szakmai közönséget a II. SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia.

A tavalyi kiállítók mellett új cégek is bemutatkoznak a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek.

Az „Okos otthon- intelligens épület témakör” méltán tart számot az ingatlanfejlesztő, -beruházó és kivitelező cégek beszerzői érdeklődésére.

A telepített rendszereket a napi munkájuk során működtető biztonsági vezetők a legújabb technológiai fejlesztésekkel találkozhattak.

A biztonságtechnikai képzésben, oktatásban tanuló hallgatók a kiállítási standokon nem csupán a termékekkel ismerkedhetnek meg, hanem személyesen is bemutatkozhatnak a kiállító cégeknek, gyakornoki állás reményében.

A kiállítással párhuzamosan 2 különteremben konferencia előadásokra került sor.


További információ:

www.securiforum.com