Szakmai Kerekasztal

Tisztelt Kolléga!

A SecBlog today internetes újság az ATASI TEAM Kft-vel közösen, a Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara szakmai támogatásával szakmai kerekasztal beszélgetések szervezését kezdte meg. Célunk, a személy- és vagyonvédelmi, illetve a magánnyomozó szakma részére hiteles, első kézből származó szakmai információforrások és fórumok folyamatos biztosítása.


Az első, jelenleg szervezés alatt álló, online formában megrendezett szakmai kerekasztal beszélgetésünk témáját az Élet, egy magánnyomozó esete (http://ugyeszseg.hu/tiltott-modon-vegezte-a-megfigyelest-a-magannyomozo-a-nograd-varmegyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/) szolgáltatta, amely lehetőséget teremt a szakmai tevékenységek gyakorlati elemzésére, a közismert és látszólag fennálló jogszabályi hiányosságok, az értelmezési nehézségek miatt kialakult félreértések tisztázására. Ennek a részeként az első alkalommal a mások megfigyelésről szóló szabályokat fogjuk áttekinteni, amibe ezúttal a nyomon követésről – ebbe a saját és mások járművének megfigyelését is beleértve – kezdve eljutunk odáig, amikor egy megbízó kérésére kell információt gyűjtenie egy magánnyomozónak, vagy egy, a vagyon védelmével megbízott vállalkozásnak, különös tekintettel a videófelvételek esetére.


Az első kerekasztal beszélgetésre 2023. augusztus 04-én kerül sor.
A részvétel ingyenes, de előzetes, online regisztrációhoz kötött.

A regisztráció az alábbi linken keresztül érhető el:
https://alkonprojekt.com/szakmai-kerekasztal


A kerekasztal sorozatunkra a regisztráció folyamatos, de célszerű minél előbb megtenni, hiszen csak ez biztosítja azt, hogy nem fog lemaradni a következő alkalomról, a vállalkozásokat érdeklő információkról, amelyek nem csak a magánnyomozást, hanem a magánbiztonság egészét érinteni fogják. A következő előadás várhatóan az Európai Unió jogrendjének megfelelő belső visszaélés-bejelentési rendszerről fog szólni, illetve általában a személy- és vagyonvédelmi, továbbá a magánnyomozói szakma számára alapvető szakmai-jogi ismeretekről, közérthetően, feloldva a számos, eddig a vállalkozások életét megkeserítő félreértést, így különösen a csomagátvizsgálás és a beléptetés területén.

A kerekasztal pontos időpontról és a résztvevőkről később adunk a regisztrált érdeklődők számára tájékoztatást.