Vagyonvédelem az Egyesült Államokból

FRANCHISING.hu – Vagyonvédelem az Egyesült Államokból

A Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét.

A Signal 88 Security különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalat. A riasztó telepítés mellett mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos, illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat (apartmanok, hotelek, kereskedelmi egységek, ipari komplexumok, iskolák, stb. biztosítása), emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják. Az amerikai hálózat már négy országban több mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most pedig Magyarországon keresi kizárólagos partnerét.

A vezető pozíció elérését a Signal 88 – saját bevallása szerint – három kulcsfaktornak, az üzleti modell három alappillérének köszönheti: technológiai megoldások, márkaismertség és franchise terjeszkedés. Utóbbi olyan együttműködésekre épül helyi franchise partnerekkel, amelyben a jogtulajdonos vállalkozók “önállóan, de nem egyedül” üzemeltetik saját vállalkozásukat. A franchise partnerek a csatlakozáskor hozzáférést kapnak az üzleti és szakmai képzésekhez, valamint az átfogó támogatási rendszerhez, ami kiterjed a marketing, értékesítés, üzemeltetés, technológia, karbantartás, HR, számlázás és adminisztráció területekre is.

A Reed Nyffeler seriffhelyettes által 2003-ban alapított vagyonvédelmi hálózat 2008-ban indította el franchise rendszerét, amelyhez ezidáig több mint 120 franchise átvevő csatlakozott 350 területen az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Nagy-Britanniában. „A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. A Signal 88 számára hazánk jelenti az öreg kontinensre lépés első állomását” – közölte a Magyar Franchise Szövetség.

Szeptember 24-én hazánkba látogat Reed Nyffeler a hálózat alapítója és vezérigazgatója, aki betekintést nyújt a vállalat működésébe.

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Magyarországon is megvesse a lábát.

Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.


Időpont: 2019. szeptember 24. 14:00 óra

Helyszín: A Magyar Franchise Szövetség irodája. (1027 Budapest, Margit körút 64/b. – II. emelet, 22-es kapucsengő.)

Az eseményen való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött.

Az előadás angol nyelven zajlik, tolmácsolást biztosítunk.

Regisztráció: info@franchise.hu vagy franchise@franchise.hu

További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon lehet érdeklődni.