Sikeres volt a XVII. Veszprém Vármegyei Vagyonvédelmi és Családi nap


Vagyonvédelmi és családi nap – beszámoló a XVII. Veszprém Vármegyei Vagyonvédelmi és Családi Napról.

Az idei évben 17. alkalommal szervezett vagyonvédelmi és családi napot a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Vármegyei Szervezete, melynek megrendezését a Vagyonőr Alapítvány is támogatta.

A 2023. augusztus 12-én, a Kislődi Jóska Élményparkban rendezett programra 358 fő kamarai tag és családtagjaik regisztráltak.

A felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás mellett a személy- és vagyonőröknek lehetőségük volt egy szakmai versenyen is megmérettetni tudásukat, teszt kitöltésével. A legjobbak között értékes ajándékutalványokat sorsoltunk ki a rendezvény zárásakor. Így jutalomban részesült Kató László, Magyar Zoltán, Kovács László, Krausz Adrienn, Tomasovszky Zsolt

A családi napon Kiváló Vagyonőr kitüntetéseket adott át Rohánszky Mihály úr, a Kamara Országos Szervezetének elnökhelyettese, Rácz László úr, a Kamara Veszprém Vármegyei Szervezetének elnöke és Pozsonyi László úr a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke Krausz Adrienn, Nagy Róbert és Tóth Géza Norbert személy- és vagyonőröknek.

Ez úton is gratulálunk az elismerésben részesült kollégáknak.

 

SZVMSZK Veszprém Vármegyei Szervezete elnöksége


AZ ESEMÉNYEN KÉSZÜLT FÉNYKÉPEK MEGTEKINTÉSE


Kapcsolódó hírek:

„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2023.