„Kiváló Vagyonőr” kitüntetések átadása 2020.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete a 2020. augusztus 8-án megrendezett XIV. Veszprém Megyei Vagyonvédelmi és Családi Napon adta át a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetéseket.

A Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete 2005-ben alapította a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.

Az alapító okirat szerint a kitüntetés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet elismerje.

A kitüntetés odaítélésére indoklással javaslatot tehetett bármely természetes vagy jogi személy. Felhívásunk alapján az idei évben 7 személy- és vagyonőrre érkezett ajánlás a megbízók, munkáltatók és együttműködő szervezet részéről.

A kitüntetéseket az ajánlások alapján a Szakmai Kamara megyei küldötteiből kisorsolt 5 fős bizottság ítélte oda.

A kitüntetések Dr. Fialka György a Kamara Országos Szervezetének elnöke, Rácz László, a Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnöke és Pozsonyi László a Kitüntetést Odaítélő Bizottság elnöke adta át, amelyben az ajánlók részéről részt vett Kovács Imre és Sánta Károly.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2020. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Fáth István személy- és vagyonőrnek

Fáth István több évtizede dolgozik különböző beosztásokban a vagyonvédelem területén. Jelenlegi munkahelyén vagyonőrként kezdett dolgozni, majd csoportvezető lett, jelenleg pedig területi vezetőként Veszprém megyében koordinálja az őrzésvédelmi feladatokat. Munkájával kapcsolatban ez ideig semmiféle kifogás nem merült fel, a rábízott feladatokat maradéktalanul és kiválóan hajtja végre. Plusz munkát, valamint a helyettesítéseket is megfelelő módon végzi el. A megbízók is minden tekintetben elégedettek a munkájával. Az új munkatársak betanításában részt vesz, azt jó színvonalon látja el.

A vagyonvédelmi kamarának 21 éve a tagja, jelenleg területi küldöttként és bizottsági tagként tevékenykedik.

Fáth István a munkáltatója, a TOP COP Security Zrt. terület igazgatójának, Kovács Imre úrnak az ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2020. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Kiss Balázs személy- és vagyonőrnek

Kiss Balázs több mint tíz éve dolgozik a vagyonvédelem területén. Munkáját folyamatosan nagy precizitással és hozzáértéssel látja el, elősegítve ezzel a munkáltatói célok megvalósítását és a megbízók megelégedettségét. Elhivatott és rátermett vagyonőrként jellemzik. A vagyonvédelmi kamarának 11 éve a tagja.

Kiss Balázs a BIOMASS Kft. cégvezetőjének ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2020. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Klopp Lajos személy- és vagyonőrnek

Klopp Lajos több évtized óta dolgozik személy- és vagyonőrként, amely időszak alatt folyamatosan képezte magát, komoly tapasztalatokat szerzett objektumőrzés, portai szolgálat és rendezvénybiztosítás területén. Szakmai tudását és tapasztalatát pozitív hozzáállással és lelkesedéssel adja át munkatársainak. Jelenlegi szolgálati helyén több éve látja el a feladatait, hozzáállásával elévülhetetlen érdemeket szerzett a munkáltatója jó hírnevének, elismertségének öregbítésében.

A vagyonvédelmi kamarának 21 éve folyamatosan a tagja, területi küldöttként lát el választott tisztséget.

Klopp Lajos az Erzsébet Gyermek- és Ifjúsági Táborok Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójának ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete a „Kiváló Vagyonőr” Kitüntetést Odaítélő Bizottság döntését figyelembe véve 2020. évben „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést adományozott:

Kovács Attila személy- és vagyonőrnek

Kovács Attila azok közé tartozik, akik hivatásuknak érzik a vagyon védelmét, az emberek biztonságát. Példamutató szakértelmével, elkötelezettségével mintát ad környezetének becsületből, tisztességből. Kiváló szakmai tudásával, bátorságával a munka- és lakókörnyezetében is elismert szakember. Működési területén nagy hatásfokkal és szervezettséggel látja el járőrszolgálati tevékenységét, melynek köszönhetően több vagyonelleni bűncselekmény elkövetését akadályozta meg. Munkájával, magatartásával jelentősen hozzájárul a vagyonvédelmi szakma rangjának növeléséhez, társadalmi elismertségének kivívásához.

A vagyonvédelmi kamarának 12 éve tagja, a szakmai programok aktív résztvevője.

Kovács Attila a munkáltatója, a Nyugalom Kft. ügyvezető igazgatójának, Sánta Károly úrnak az ajánlására kapta meg a „Kiváló Vagyonőr” kitüntetést.


Az SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete nevében ez úton is gratulálunk az elismerésben részesített vagyonőröknek, kívánjuk, hogy viseljék büszkén ezt a megtisztelő és méltán megérdemelt kitüntetést.


SZVMSZK Veszprém Megyei Szervezete elnöksége