Hírek | Fejér | Szervezetek | Főoldal
Szavazás
Mit vár Ön a rezsióradíj bevezetésétől?

ÚJ ELNÖKE VAN A FEJÉR MEGYEI VAGYONVÉDELMI KAMARÁNAK

2017.08.24. Fejér

ÚJ ELNÖKE VAN A FEJÉR MEGYEI VAGYONVÉDELMI KAMARÁNAK

 

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete küldöttgyűlést tartott Székesfehérváron. A küldöttgyűlés új elnököt választott KOVÁCS IMRE személyében.

 

Kovács Imre több évtizeden keresztül a Fejér megyei rendőr-főkapitányságon teljesített szolgálatot különböző beosztásokban, 12 éve dolgozik biztonsági szakemberként. A frissen megválasztott elnök a küldött gyűléstől kapott bizalmat.  A magánbiztonsági iparággal való kapcsolata sok éves múltra tekint vissza, kiemelten a magánnyomozás és az élőerős őrzés tekintetében.

 

 

Az új elnök véleménye szerint a megnövekedett biztonsági kockázat miatt szükséges egy egységes magánbiztonsági arculat kialakítása, melyhez a Fejér megyei kamara is hozzá fog járulni. Ennek megvalósítása érdekében egy egységes területi kamarai rendszert is ki kell alakítani.  Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a vagyonvédelemben dolgozók visszanyerjék bizalmukat a kamarával szemben.

 

Kárpáti Zoltán, a Fejér megyei kamara leköszönő elnöke – az elmúlt választási ciklusban öt évig irányította a szervezetet – továbbra is a kamaránk aktív tagjaként tevékenykedik a jövőben. 

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezete
H-1132 Budapest, Kádár u. 13. Tel: +36 (1) 422-0079 Fax: +36 (1) 220-8921

SZVMSZK ©2009. Minden jog fenntartva.